Agilitywedstrijd Elim 21-11-2021

Zondag 21 november 2021 organiseren wij weer een agilitywedstrijd in Elim. Er kan ingeschreven worden door debutanten en open klasse. Het is een trainingswedstrijd en er zullen dus ook geen U'tjes of promotiepunten gehaald kunnen worden. 


Er wordt een vast parcours en jumping gelopen. De jumping wordt twee keer gelopen waarvan de beste uitslag telt. De debutanten beginnen 's ochtends en de open klasse is 's middags. Inschrijven in beide klassen mag natuurlijk. 


Het inschrijfgeld is 15 euro per combinatie en mag overgemaakt worden op: NL76 INGB 0008 9672 72

t.n.v. Stichting TWIZE en vermelding van naam handler en naam hond.


Debutanten hebben geen wip, palen en band in het parcours staan en mogen 10 centimeter lager springen dan wat zij normaal volgens schofthoogte zouden moeten springen. Dit geld ook voor veteranen (honden boven de 7 jaar), maar wel op eigen niveau. Let bij inschrijving goed op het inschrijven van de juiste spronghoogte.


20: kleiner dan 30 cm schofthoogte en voor veteranen en debutanten die 30 cm moeten springen normaal 

30: t/m 30 cm schofthoogte

40: t/m 40 cm schofthoogte

50: t/m 50 cm schofthoogte

60: 50 cm en groter


Keurmeester: Patrick Verkade

Contactpersoon wedstrijd: Kim Verkade - info@twizedogsport.nl


de Weideruiters in Elim

Marten Kuilerweg 21

7916RJ Elim


Belangrijke mededelingen:

- Als Corona ervoor zorgt dat de wedstrijd niet door kan gaan, wordt het inschrijfgeld met inhouding van de 1,00 euro administratie- en bankkosten direct terugbetaald.

- Als de wedstrijd vol zit, wordt er een wachtlijst gemaakt. Afmeldingen krijgen hun geld terug zolang de catalogus nog niet is verstrekt en de wachtlijst nog gevuld is. Dan kan er een plekje geruild worden. Er wordt 1,00 euro administratie- en bankkosten ingehouden op het inschrijfgeld bij terugbetaling.

- Inschrijving is op eigen risico. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en ben je verplicht een wa-verzekering te hebben.

- Alle deelnemers kunnen op hun dagdeel ingepland worden voor een moment latten leggen. Dit zal nooit in je eigen klasse zijn en niet langer dan 10 minuten van je tijd kosten. Zonder elkaars hulp kunnen wij helaas de wedstrijd niet organiseren. Hoe meer handen, hoe korter het moment dat je even moet helpen.


2-11-21

Inschrijving is gesloten! We zitten vol.


Inschrijfgeld wordt nu niet meer terugbetaald na afmelding. Catalogus wordt volgende week geplaatst.

Inschrijvingen debutanten

Inschrijvingen open